Om mig

Hej! Jag heter Agnes Lindholm och är en glad 15-åring! Jag älskar böcker och läsning eftersom att det är så spännande att ta del av nya historier. Jag tror på att alla kan finna glädjen i läsning, bara man hittar rätt bok. Mitt syfte med bloggen är att inspirera andra och sprida läsglädje. För mig är det här med läsning nästan som ett beroende. Du vet den där känslan när man fullkomligt älskar en bok? Det är så magiskt att man bara måste uppleva det igen. Jag tror att det är därför jag fortsätter läsa bok efter bok. Ibland hittar man helt rätt och det blir så där underbart! Det här är min bokblogg som jag skriver bokrelaterade inlägg på oftast tre gånger i veckan. Alla mina inlägg handlar om böcker, det kan exempelvis vara bokrecensioner, författarintervjuer eller bokrelaterade händelser i mitt liv. Böckerna jag skriver om är barn- och ungdomsböcker för barn från nio år ungefär. I maj 2014 var jag trött på min tidigare blogg och började snöa in allt mer på böcker, då startade jag den här bloggen.

Förutom böcker gillar jag att dansa, jag dansar disco och jazz flera timmar i veckan. Jag tävlar även i discodans och har gjort det sedan jag var 8 år. Att bara vara hemma och ta det lugnt är något av det bästa jag vet. Då brukar jag städa, titta på youtubevideos, måla, baka och såklart läsa! Men jag gillar skolan också! Jag går sista året i grundskolan på Faktoriet i centrala Eskilstuna. Där lär jag mig allt mellan himmel och jord tack vare mina lärare, ni vet resonera, argumentera, vara källkritisk och sånt! Jag är en väldigt ambitiös elev med höga mål som alltid gör mitt bästa oavsett ämne. Sitter längst fram i klassrummet och antecknar så att pennan glöder. Jag är även ordförande i skolans aktiva elevråd.

Jag läser oftast skönlitterära böcker som är verklighetstrogna och det brukar vara barn- och ungdomsböcker. Fantasy är en genre som jag inte fastnat för helt, men annars läser jag det mesta. Deckare, övernaturliga böcker, kärleksböcker och så vidare.

Nu vet du lite mer om mig och min blogg! Lämna gärna en kommentar om det är något du undrar eller om du har ett boktips! Hoppas du gillar min blogg!

Gilla min Facebook-sida "Agnes bokblogg" för uppdateringar i ditt Facebookflöde när jag publicerat ett nytt inlägg på bloggen!

Här kan ni hitta mig:
Mail - agneslindholm01@gmail.com
Instagram - @agnes_lindholm
Facebook-sida - Agnes bokblogg


6 kommentarer :

 1. jättefin blogg! jag älskar både lila och ugglor

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Vilken bra bokblogg du har! :)

  SvaraRadera
 4. Om du inte har läst ingenting och allting av Nicola Yoon så borde du verkligen göra det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har jag läst! Superbra verkligen! Tror det kommer en ny bok av Nicola Yoon nu i vår/sommar!

   Radera